Пятница, 17.05.2024, 12:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
Форма входа

Меню сайта
Категории раздела
Мои статьи [32]
Поиск
Статистика





Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Total-Load
Главная » Статьи » Мои статьи

Айвово-апельсиновий мармелад
3 кг айви, 450 г апельсинів, 500 г цукру

Айву очистити, нарізати. 300 г айви відкласти, решту викласти в каструлю, додати трохи води, довести до кипіння й варити 30 хв. Масу віджати крізь марлю. Сік довести до кипіння, додати дрібно нарізану відкладену айву, скибочки очищеного апельсина й варити за слабкого кипіння 1 год. Фрукти знову віджати крізь марлю. Айвово-апельсиновий сік змішати з цукром і варити до загусання. Готову масу перекласти у змочену водою форму й залишити застигати. Мармелад нарізати скибочками, зберігати в сухому прохолодному місці.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Мои статьи | Добавил: TurboMan (26.12.2017)
Просмотров: 238 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024